Clean Connect

Interclean Amsterdam's virtuele platform: Clean Connect

Clean Connect is een virtueel platform dat is gebouwd om de schoonmaak- en hygiëne-industrie met elkaar te verbinden. Het Clean Connect platform biedt volop mogelijkheden. Blader door exposantenprofielen, start matchmaking met andere schoonmaakprofessionals, maak afspraken tijdens Interclean Amsterdam, bekijk geselecteerde livestreams, bekijk de volledige Interclean Amsterdam programma-agenda en nog veel meer.

Krijg toegang door in te loggen met het account dat je hebt aangemaakt tijdens de registratie voor Interclean Amsterdam of registreer je als nieuwe bezoeker. Hulp nodig? Bekijk onze supportpagina.

Download de Interclean app

Clean Connect is ook beschikbaar in de Interclean-app. De app is je complete gids voor de show. Navigeer eenvoudig door Interclean Amsterdam met de interactieve plattegrond, ontdek het evenement schema binnen handbereik en nog veel meer. De app is beschikbaar voor zowel iOS en Android.

Clean Connect: Matchmaking

Wist u dat de meeste deals persoonlijk worden gesloten? Uw tijd op de beursvloer is kostbaar. U wilt nieuwe producten zien, live demonstraties meemaken, kennissessies bijwonen en natuurlijk productief vergaderen! Alle geregistreerde bezoekers en exposerende bedrijven krijgen gratis toegang tot Clean Connect. De tool helpt u geheel gratis bij het plannen van ontmoetingen tijdens Interclean Amsterdam!

Hoe werkt het?

  • Je ontvangt een gebruikers ID per email van Clean Connect na je registratie
  • Login in het Clean Connect systeem
  • Vul je persoonlijke profiel in, dit kan door LinkedIn te koppelen
  • Registreer je collega's of stuur een link waarbij zij het zelf kunnen doen
  • Clean Connect bied relevante exposanten en bezoekers aan gebaseerd op jou interesses
  • Ontdek interessante netwerkmogelijkheden en click 'interested' om te chatten en afspraken in te plannen met exposanten en andere bezoekers